Espaguetis amb tonyina
Ingredients
- 2 cullerades de mantega
- 2 rovells d'ou
- 1 gra d'all (premsat)
- 3 cullerades de formatge parmesà
- 1 manat de julivert
- 1 polsim de sal i pebre
- 250 ml de crema batuda
- 500 grams d'espaguetis
- 1 llauna de tonyina en oli d'oliva.
Elaboració
Cuina els espaguetis en aigua salada fins que estiguin al dente.
En una cassola, fon una cullerada de mantega, afegeix l'all, la tonyina, el julivert i salta suaument.
Barreja a la paella de la tonyina, la nata batuda, els ous, 1 cullerada de mantega, el formatge parmesà, la sal i el pebre.
Cola els espaguetis, col·loca en un recipient preescalfat, aboca la salsa pel damunt, i barreja bé el conjunt.
Serveix de seguida, abans que es refredin
Comparteix aquesta recepta: