Espaguetis amb tonyina

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada fins que estiguin al dente.
En una cassola, fon una cullerada de mantega, afegeix l'all, la tonyina, el julivert i salta suaument.
Barreja a la paella de la tonyina, la nata batuda, els ous, 1 cullerada de mantega, el formatge parmesà, la sal i el pebre.
Cola els espaguetis, col·loca en un recipient preescalfat, aboca la salsa pel damunt, i barreja bé el conjunt.
Serveix de seguida, abans que es refredin


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se