Espaguetis amb tonyina

Ingredients

  • 2 cullerades de mantega
  • 2 rovells d'ou
  • 1 gra d'all (premsat)
  • 3 cullerades de formatge parmesà
  • 1 manat de julivert
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 250 ml de crema batuda
  • 500 grams d'espaguetis
  • 1 llauna de tonyina en oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Cuina els espaguetis en aigua salada fins que estiguin al dente.
En una cassola, fon una cullerada de mantega, afegeix l'all, la tonyina, el julivert i salta suaument.
Barreja a la paella de la tonyina, la nata batuda, els ous, 1 cullerada de mantega, el formatge parmesà, la sal i el pebre.
Cola els espaguetis, col·loca en un recipient preescalfat, aboca la salsa pel damunt, i barreja bé el conjunt.
Serveix de seguida, abans que es refredin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

484 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Moisés de Tomás Rivas diu:
Bona aquesta Joan, però a la foto són tallarines i no espaguetis! :D
Ja m'imagino que es pot fer la recepta amb qualsevol tipus de pasta.
Ben parida la recepta, no em quadra gaire la tonyina a la pasta però amb aquesta salseta la provaré.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!