Guisat de patates amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta les patates, deixa bullir en abundant aigua salada i cuina durant 15 minuts.
Mentrestant pela la ceba i talla a daus.
Pela el gra d'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli en una cassola i saltar la carn picada fins que prengui un bonic color marró.
Afegeix la ceba, l'all i sofregeix fins que comenci a enrossir.
Incorpora la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Desglaça amb el brou de verdures i cuina fins que comenci a espessir.
Assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Escorre les patates, deixa refredar lleugerament, pela i talla a rodelles.
Ratlla el formatge Gouda.
Barreja la crema agra amb el marduix, el pebre vermell, el formatge ratllat, i assaona amb sal i pebre.
Fes capes de patates i pastís de carn en una safata refractaria.
Estén la barreja de crema agra pel damunt de la safata, i cuina al forn preescalfat durant 20 minuts.
Serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se