Guisat de patates amb carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de patates bullides
  • Sal i pebre
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d'all
  • 2 cullerades d'oli
  • 250 grams de carn picada mixta
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • 150 ml de brou de verdures
  • 80 grams de formatge Gouda
  • 200 ml de crema agra
  • 1 cullereta de marduix
  • ½ cullereta de pebre vermell suau

4 racions

Elaboració

Renta les patates, deixa bullir en abundant aigua salada i cuina durant 15 minuts.
Mentrestant pela la ceba i talla a daus.
Pela el gra d'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli en una cassola i saltar la carn picada fins que prengui un bonic color marró.
Afegeix la ceba, l'all i sofregeix fins que comenci a enrossir.
Incorpora la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Desglaça amb el brou de verdures i cuina fins que comenci a espessir.
Assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Escorre les patates, deixa refredar lleugerament, pela i talla a rodelles.
Ratlla el formatge Gouda.
Barreja la crema agra amb el marduix, el pebre vermell, el formatge ratllat, i assaona amb sal i pebre.
Fes capes de patates i pastís de carn en una safata refractaria.
Estén la barreja de crema agra pel damunt de la safata, i cuina al forn preescalfat durant 20 minuts.
Serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

735 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!