Guisat de patates amb carn picada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de patates bullides
- Sal i pebre
- 1 ceba petita
- 1 gra d'all
- 2 cullerades d'oli
- 250 grams de carn picada mixta
- 1 cullerada de pasta de tomàquet
- 150 ml de brou de verdures
- 80 grams de formatge Gouda
- 200 ml de crema agra
- 1 cullereta de marduix
- ½ cullereta de pebre vermell suau
4 racions
Elaboració
Renta les patates, deixa bullir en abundant aigua salada i cuina durant 15 minuts.
Mentrestant pela la ceba i talla a daus.
Pela el gra d'all i pica ben fi.
Escalfa l'oli en una cassola i saltar la carn picada fins que prengui un bonic color marró.
Afegeix la ceba, l'all i sofregeix fins que comenci a enrossir.
Incorpora la pasta de tomàquet i sofregeix breument.
Desglaça amb el brou de verdures i cuina fins que comenci a espessir.
Assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Escorre les patates, deixa refredar lleugerament, pela i talla a rodelles.
Ratlla el formatge Gouda.
Barreja la crema agra amb el marduix, el pebre vermell, el formatge ratllat, i assaona amb sal i pebre.
Fes capes de patates i pastís de carn en una safata refractaria.
Estén la barreja de crema agra pel damunt de la safata, i cuina al forn preescalfat durant 20 minuts.
Serveix immediatament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2527 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.