Cassola de tallarines amb xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina les tallarines en una cassola gran, en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Pela les cebes i talla a daus fins.
Renta les pomes, talla a quarts, elimina la carcassa central i talla a daus grossos.
Escalfa l'oli en una cassola i salta les cebes.
Afegeix els daus de poma i sofregeix breument.
Agrega la xucrut, el coriandre, el comí i la fulla de llorer.
Cuina a foc lent el contingut de la cassola coberta, durant 5 minuts.
Retira la fulla de llorer.
Barreja la crema, el iogurt i l'ou i assaona amb sal i pebre.
Escorre la pasta en un tamís, drena breument i després col·loca capes, alternativament amb la barreja de xucrut i poma en una safata de forn ben greixada.
Aboca, la barreja d'ou, crema i iogurt pel damunt de la pasta, reparteix les llavors de gira-sol per sobre i enforna la safata al mix del forn, cuina a foc mitja durant uns 20 a 30 minuts o fins que la cobertura hagi quallat.
Retira la safata del forn, distribueix el contingut en 4 plats escalfats, i serveix immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se