Cassola de tallarines amb xucrut

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de tallarines arrissades
  • Sal
  • 100 grams de ceba
  • 300 grams de pomes orgàniques
  • 1 cullerada d'oli
  • 400 grams de xucrut
  • 1 pessic de coriandre molt
  • 1 pessic de comí molt.
  • 1 fulla de llorer
  • 1 dl de crema
  • 1 dl de iogurt
  • 1 ou
  • Sal d'herbes
  • Pebre
  • 4 cullerades de llavors de gira-sol
  • Oli per la safata de forn

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina les tallarines en una cassola gran, en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Pela les cebes i talla a daus fins.
Renta les pomes, talla a quarts, elimina la carcassa central i talla a daus grossos.
Escalfa l'oli en una cassola i salta les cebes.
Afegeix els daus de poma i sofregeix breument.
Agrega la xucrut, el coriandre, el comí i la fulla de llorer.
Cuina a foc lent el contingut de la cassola coberta, durant 5 minuts.
Retira la fulla de llorer.
Barreja la crema, el iogurt i l'ou i assaona amb sal i pebre.
Escorre la pasta en un tamís, drena breument i després col·loca capes, alternativament amb la barreja de xucrut i poma en una safata de forn ben greixada.
Aboca, la barreja d'ou, crema i iogurt pel damunt de la pasta, reparteix les llavors de gira-sol per sobre i enforna la safata al mix del forn, cuina a foc mitja durant uns 20 a 30 minuts o fins que la cobertura hagi quallat.
Retira la safata del forn, distribueix el contingut en 4 plats escalfats, i serveix immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

655 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!