Cassola de tallarines amb xucrut

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300 grams de tallarines arrissades
  • Sal
  • 100 grams de ceba
  • 300 grams de pomes orgĂ niques
  • 1 cullerada d'oli
  • 400 grams de xucrut
  • 1 pessic de coriandre molt
  • 1 pessic de comĂ­ molt.
  • 1 fulla de llorer
  • 1 dl de crema
  • 1 dl de iogurt
  • 1 ou
  • Sal d'herbes
  • Pebre
  • 4 cullerades de llavors de gira-sol
  • Oli per la safata de forn

4 racions

ElaboraciĂł

Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina les tallarines en una cassola gran, en aigua amb sal fins que estiguin al dente.
Pela les cebes i talla a daus fins.
Renta les pomes, talla a quarts, elimina la carcassa central i talla a daus grossos.
Escalfa l'oli en una cassola i salta les cebes.
Afegeix els daus de poma i sofregeix breument.
Agrega la xucrut, el coriandre, el comĂ­ i la fulla de llorer.
Cuina a foc lent el contingut de la cassola coberta, durant 5 minuts.
Retira la fulla de llorer.
Barreja la crema, el iogurt i l'ou i assaona amb sal i pebre.
Escorre la pasta en un tamís, drena breument i desprÊs col¡loca capes, alternativament amb la barreja de xucrut i poma en una safata de forn ben greixada.
Aboca, la barreja d'ou, crema i iogurt pel damunt de la pasta, reparteix les llavors de gira-sol per sobre i enforna la safata al mix del forn, cuina a foc mitja durant uns 20 a 30 minuts o fins que la cobertura hagi quallat.
Retira la safata del forn, distribueix el contingut en 4 plats escalfats, i serveix immediatament


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cassola de tallarines amb xucrut

Enllaça aquesta recepta:

423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!