Amanida freda de cigrons menuts amb verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem la col i la tallem a trossets molt petits.
Pelem les pastanagues i les tallem a dauets.
En una olla hi tirem sal, hi posem l'aigua i quan bull hi tirem la col i pastanaga tallat molt petit.
Deixem que bulli uns 20 - 25 minuts. Ho escorrem bé i deixem refredar.
En un bol gran barregem molt bé els cigrons amb la col i pastanaga tot tallat molt petit.
Ho amanim bé amb una mica de sal i oli d'oliva verge.
Ja es pot servir.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se