Amanida freda de cigrons menuts amb verdures
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 g de cigrons menuts cuits
- 1/2 Col
- 4 Pastanagues
- Sal
- Oli d'oliva verge
- Aigua
4 racions
Elaboració
Rentem la col i la tallem a trossets molt petits.
Pelem les pastanagues i les tallem a dauets.
En una olla hi tirem sal, hi posem l'aigua i quan bull hi tirem la col i pastanaga tallat molt petit.
Deixem que bulli uns 20 - 25 minuts. Ho escorrem bé i deixem refredar.
En un bol gran barregem molt bé els cigrons amb la col i pastanaga tot tallat molt petit.
Ho amanim bé amb una mica de sal i oli d'oliva verge.
Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1532 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies