Postra gelat, de vainilla i safrà amb maduixes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Postra gelat:

4 racions

Elaboració

Postra gelat:

Bat les clares d'ou amb un polsim de sal i safrà.
Afegeix el sucre i el sucre de vainilla, i bat fins que la massa brilli
Agrega els rovells d'ou, la ratlladura i el suc de llimona, i barreja bé.
Afegeix, amb cura la crema batuda.
Reparteix la crema en els gots i reserva en el congelador durant 4 hores o congela durant la nit.
Just abans de servir adorna els gots amb les maduixes, i escampa per sobre sucre en pols.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se