Postra gelat, de vainilla i safrà amb maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 gots de 2,5 dl cadascun
Postra gelat:
- 2 clares d'ou
- 1 polsim de sal
- ½ sobre de safrà
- 5 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 2 rovells d'ou
- ½ llimona, la pela ratllada i 1 cullerada de suc
- 1,5 dl de crema batuda
- 12 a 16 maduixes petites, tallades a quarts
- Sucre de glaç per empolvorar.
4 racions
Elaboració
Postra gelat:
Bat les clares d'ou amb un polsim de sal i safrà.
Afegeix el sucre i el sucre de vainilla, i bat fins que la massa brilli
Agrega els rovells d'ou, la ratlladura i el suc de llimona, i barreja bé.
Afegeix, amb cura la crema batuda.
Reparteix la crema en els gots i reserva en el congelador durant 4 hores o congela durant la nit.
Just abans de servir adorna els gots amb les maduixes, i escampa per sobre sucre en pols.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
903 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c