Frappuccino amb mel

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Frappuccino:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Frappuccino:

Poc abans de servir, barreja la llet, els glaçons de gel, el gelat, la mel i la canyella en un mesclador, bat bé en un agitador fins que faci escuma.
Aboca el frappuccino en copes o gots.

Guarnició:

Guarnir el frappuccino amb crema batuda, mel i gofres esmicolats, serveix immediatament.
Si vols, el pots servir amb una palla.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se