Frappuccino amb mel

Ingredients

Frappuccino:

  • 6 dl de llet
  • 300 grams de cubs de gel
  • 4 boles de gelat de vainilla o de caramel
  • 2 a 4 cullerades de mel
  • Una mica de canyella en pols.

Guarnició:

  • 1,5 dl de crema batuda, ben esponjosa
  • 1 a 2 cullerades de mel líquida
  • Aproximadament 50 grams de, gofres de caramel, esmicolades.

4 racions

Elaboració

Frappuccino:

Poc abans de servir, barreja la llet, els glaçons de gel, el gelat, la mel i la canyella en un mesclador, bat bé en un agitador fins que faci escuma.
Aboca el frappuccino en copes o gots.

Guarnició:

Guarnir el frappuccino amb crema batuda, mel i gofres esmicolats, serveix immediatament.
Si vols, el pots servir amb una palla.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!