Frappuccino amb mel
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Frappuccino:
- 6 dl de llet
- 300 grams de cubs de gel
- 4 boles de gelat de vainilla o de caramel
- 2 a 4 cullerades de mel
- Una mica de canyella en pols.
Guarnició:
- 1,5 dl de crema batuda, ben esponjosa
- 1 a 2 cullerades de mel líquida
- Aproximadament 50 grams de, gofres de caramel, esmicolades.
4 racions
Elaboració
Frappuccino:
Poc abans de servir, barreja la llet, els glaçons de gel, el gelat, la mel i la canyella en un mesclador, bat bé en un agitador fins que faci escuma.
Aboca el frappuccino en copes o gots.
Guarnició:
Guarnir el frappuccino amb crema batuda, mel i gofres esmicolats, serveix immediatament.
Si vols, el pots servir amb una palla.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.