Mandonguilles amb salsa de tomàquet i coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela un gra d'all i prem amb la premsa alls.
Pasta la carn picada amb l'ou, l'all i assaona amb sal.
Amb la massa de carn picada, fes boles de la mida duna, anou.
Pela el gingebre, pela l'altre all i prem amb la premsa alls.
Pela la ceba i talla a cubs ben petits.
Escalfa l'oli en una paella i rosseja la ceba fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix el gingebre, l'all, el coriandre, el comí, el pebre vermell, el garam masala, la sal, el puré de tomàquet i fregeix durant 2 a 3 minuts.
Aboca la llet de coco i porta a bullir.
Afegeix les mandonguilles a la salsa i cuina a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Posa les mandonguilles i la salsa de tomàquet i coco en una safata de servir, i decora amb coriandre fresc.
Acompanya el plat amb arròs basmati i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se