Mandonguilles amb salsa de tomàquet i coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de carn picada
  • 2 dents d'all
  • 1 ou
  • Una mica de sal
  • 1 peça de gingebre
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 cullerada de coriander en pols
  • 1 culleradeta de comí (terra)
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • 1 cullerada de garam Masala
  • 300 ml de puré de tomàquet
  • 400 ml de llet de coco
  • 2 branquetes de coriandre (fresc).

4 racions

Elaboració

Pela un gra d'all i prem amb la premsa alls.
Pasta la carn picada amb l'ou, l'all i assaona amb sal.
Amb la massa de carn picada, fes boles de la mida duna, anou.
Pela el gingebre, pela l'altre all i prem amb la premsa alls.
Pela la ceba i talla a cubs ben petits.
Escalfa l'oli en una paella i rosseja la ceba fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix el gingebre, l'all, el coriandre, el comí, el pebre vermell, el garam masala, la sal, el puré de tomàquet i fregeix durant 2 a 3 minuts.
Aboca la llet de coco i porta a bullir.
Afegeix les mandonguilles a la salsa i cuina a foc lent durant 15 a 20 minuts.
Posa les mandonguilles i la salsa de tomàquet i coco en una safata de servir, i decora amb coriandre fresc.
Acompanya el plat amb arròs basmati i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1583 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Oriol Montull Fruitós diu:
curiós que no es fregeixen les mandonguilles i es couen amb el suc del sofregit
Joan Corminas diu:
Amic Oriol Montull
Aquest guisat de mandonguilles es tracta d'una recepta Tailandesa, en aquesta recepta no les fregeixen sinó que les cuinen amb la salsa que ells han preparat, o sigui que les fans bulli, tal com nosaltres cuinem la "pilota" del caldo que preparem a Catalunya. Espero que hagi aclarit el teu dubte. Amb una forta abraçada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: