Arros tres delicies

Categoria:
Típica de: Xina → catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

En un plat tindreu reservat els pèsols cuits, el pernil dolç fet a trossets petits i la truita feta també a trossets petits.
Es fa bullir l'arros 15 minuts en una olla,l'escorre i si tireu un raig de aigua freda per a parar la cocció. Reserveu.
En una paella petita poseu les gambes a fregir amb una bon raig d'oli, i quant estan s'aboquen a una paella mes gran (Jo ho faig a la mateixa paella de fer el arros).,i tot seguit si pose l'arros,es done voltes perquè agafi el gust de les gambes sense traureu de foc, i quant ja està tot barrejat si pose tot lo del plat que teníem reservat la truita pèsols i pernil dolç, s'hi dona unes quantes voltes amb el foc apagat i ja esta fet.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se