Arros tres delicies

Categoria:
Típica de: Xina → catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 g de arros
  • 250 g de gambes pelades congelades
  • 150 g de pèsols
  • 200g de pernil dols
  • Una truita a la francesa

3 racions

Elaboració

En un plat tindreu reservat els pèsols cuits, el pernil dolç fet a trossets petits i la truita feta també a trossets petits.
Es fa bullir l'arros 15 minuts en una olla,l'escorre i si tireu un raig de aigua freda per a parar la cocció. Reserveu.
En una paella petita poseu les gambes a fregir amb una bon raig d'oli, i quant estan s'aboquen a una paella mes gran (Jo ho faig a la mateixa paella de fer el arros).,i tot seguit si pose l'arros,es done voltes perquè agafi el gust de les gambes sense traureu de foc, i quant ja està tot barrejat si pose tot lo del plat que teníem reservat la truita pèsols i pernil dolç, s'hi dona unes quantes voltes amb el foc apagat i ja esta fet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

911 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Agustina Cubillana Quintana diu:
Carme muy buen ese arroz
Carmen vives diu:
Me alegro que te haya gustado este arroz, lo prové en el restaurante chino, me gustó, lo prove de hacer,sin tener receta alguna y me salió bien, de cuando en cuando lo hago.
Dolça diu:
Que bo aquest arros, i amb una miqueta d'amanida ja tens el dinar complert!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: