Pasta amb espàrrecs
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de tallarines
- 1 mica de pebre de caiena
- 2 dl i ½ de crema fresca amb herbes
- Una mica de sucre
- Una mica de sal
- 1 kg d'espàrrecs verds
- 5 peces de tomàquet, assecades amb oli
Elaboració
Pela els espàrrecs a la tercera part inferior i talla a trossos d'uns 4 cm de llarg.
Posa aigua en una olla, afegeix la sal i el sucre, quan arrenqui el bull agrega els espàrrecs.
Cuina aproximadament durant 10 minuts a foc viu.
A continuació, buida l'aigua de l'olla i mantén els espàrrecs calents a l'olla.
Omple una altra olla amb aigua i cou les tallarines fins que estigueu al dente.
Retira i posa la pasta en un colador, perquè s'escorri.
A continuació, talla 4 o 5 tomàquets a trossos petits.
Barreja els espàrrecs amb la pasta, els tomàquets en oli i la crema fresca.
Assaona al gust, amb sal i pebre de Caiena.
Barreja bé tot i serveis de seguida.
Comparteix aquesta recepta: