Pasta amb espàrrecs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs a la tercera part inferior i talla a trossos d'uns 4 cm de llarg.
Posa aigua en una olla, afegeix la sal i el sucre, quan arrenqui el bull agrega els espàrrecs.
Cuina aproximadament durant 10 minuts a foc viu.
A continuació, buida l'aigua de l'olla i mantén els espàrrecs calents a l'olla.
Omple una altra olla amb aigua i cou les tallarines fins que estigueu al dente.
Retira i posa la pasta en un colador, perquè s'escorri.
A continuació, talla 4 o 5 tomàquets a trossos petits.
Barreja els espàrrecs amb la pasta, els tomàquets en oli i la crema fresca.
Assaona al gust, amb sal i pebre de Caiena.
Barreja bé tot i serveis de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se