Pasta amb salsa de mongeta i cigró

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posa una cullerada d'oli d'oliva en una cassola gran i escalfa a foc mitjà.
Afegeix la farina de blat integral.
Pela els alls i la ceba i pica ben fi
Renta el pebrot, elimina les llavors i talla en petits trossos.
Cuina en la cassola gran, el pebrot junt amb l'all i les cebes tallades a rodelles durant uns 8 minuts.
Afegeix a la cassola l'orenga, la nou moscada, els tomàquets en conserva picats, les mongetes i els cigrons i cuina tot remenant.
A continuació, condimenta la salsa amb sal i pebre, cobreix la cassola i cuina a foc suau durant uns 20 minuts.
En una altra cassola posa aigua, assaona amb sal i un raig d'oli, i porta a ebullició.
Tan aviat com bulli l'aigua, afegeix la pasta i cuina durant uns 6 a 12 minuts o fins que estigui al dente.
Remou la pasta de tant en tant.
Un cop cuita, posa la pasta en un colador i ruixa amb una mica d'oli, de manera que no quedi enganxada.
Apaga el foc, i serveix la pasta en plats grans amb la salsa ben calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se