Pasta amb salsa de mongeta i cigró

Ingredients

  • 1 llauna de tomàquets picats a trossos grans
  • 1/2 culleradete de nou, moscada
  • 1 culleradeta d'orenga, sec
  • 1 ceba fresca
  • 1 llauna petita de cigrons
  • 2 grans d'all
  • Una mica de sal marina
  • 500 grams de pasta de la teva elecció
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 polsim de pebre del molí
  • 1 pebrot vermell
  • 4 cullerades de farina de blat integral
  • 1 llauna petita de mongetes blanques.

6 racions

Elaboració

Posa una cullerada d'oli d'oliva en una cassola gran i escalfa a foc mitjà.
Afegeix la farina de blat integral.
Pela els alls i la ceba i pica ben fi
Renta el pebrot, elimina les llavors i talla en petits trossos.
Cuina en la cassola gran, el pebrot junt amb l'all i les cebes tallades a rodelles durant uns 8 minuts.
Afegeix a la cassola l'orenga, la nou moscada, els tomàquets en conserva picats, les mongetes i els cigrons i cuina tot remenant.
A continuació, condimenta la salsa amb sal i pebre, cobreix la cassola i cuina a foc suau durant uns 20 minuts.
En una altra cassola posa aigua, assaona amb sal i un raig d'oli, i porta a ebullició.
Tan aviat com bulli l'aigua, afegeix la pasta i cuina durant uns 6 a 12 minuts o fins que estigui al dente.
Remou la pasta de tant en tant.
Un cop cuita, posa la pasta en un colador i ruixa amb una mica d'oli, de manera que no quedi enganxada.
Apaga el foc, i serveix la pasta en plats grans amb la salsa ben calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!