Pastis de la Selva Negra en gots

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 180 graus.
Pica la xocolata, fon amb la mantega en un bol sobre l'aigua calenta, deixa refredar lleugerament.
Greixa els gots.
Escorre les cireres.
Barreja la farina, el cacau i el llevat en pols.
Bat aproximadament durant 5 minuts, amb el batedor de mà, els ous i el sucre, o fins que es formi una espuma, brillant i cremosa.
Agrega la barreja de farina, cacau i llevat.
Amb l'ajuda d'una màniga de pas teleria injecta una mica de massa en els gots, al damunt unes quantes cireres, i a sobre més massa.
Cuina al forn durant uns 25 a 30 minuts, retira i deixa refredar.
Escalfa la melmelada de cireres i pinzella la superfície.
Al moment de servir decora amb crema batuda, unes cireres, encenalls de xocolata i empolvora tot amb una mica sucre glaç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se