Pastis de la Selva Negra en gots

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 10 gots refractaris
  • 100 grams de xocolata fosc
  • 100 grams de xocolata amb llet
  • 75 grams de mantega i una mica més per greixar les formes
  • 1 llauna de cireres agres (pes drenat: 350 g)
  • 100 grams de farina
  • 1 cullerada de pols de cacau (sense sucre)
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 3 ous
  • 100 grams de sucre
  • 100 grams de melmelada de cireres
  • 100 grams crema batuda.
  • Cireres, flocs de xocolata i sucre glaç per guarnir

10 racions

Elaboració

Escalfa el forn a 180 graus.
Pica la xocolata, fon amb la mantega en un bol sobre l'aigua calenta, deixa refredar lleugerament.
Greixa els gots.
Escorre les cireres.
Barreja la farina, el cacau i el llevat en pols.
Bat aproximadament durant 5 minuts, amb el batedor de mà, els ous i el sucre, o fins que es formi una espuma, brillant i cremosa.
Agrega la barreja de farina, cacau i llevat.
Amb l'ajuda d'una màniga de pas teleria injecta una mica de massa en els gots, al damunt unes quantes cireres, i a sobre més massa.
Cuina al forn durant uns 25 a 30 minuts, retira i deixa refredar.
Escalfa la melmelada de cireres i pinzella la superfície.
Al moment de servir decora amb crema batuda, unes cireres, encenalls de xocolata i empolvora tot amb una mica sucre glaç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1463 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: