Escalopa Vienesa amb Nabius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Escalopa:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Escalopa:

Aplana la carn i assaona al gust.
Posa la farina i el pa ratllat en dos plats fondos.
Bat els ous i la crema en un tercer plat fondo.
En primer lloc, gira la carn a la farina, espolsa l'excés de farina. A continuació, passa per la barreja de crema d'ou i, finalment, empana en el pa ratllat.

Guarnició:

Fes bulli tots els ingredients amb sal i cuina a foc lent durant 2 a 3 minuts, posa en un bol i deixa refredar.
Escalfa la mantega en una paella gran, cuina en porcions a la mantega no massa calenta, de tots dos costats durant 1-2 minuts fins que estigui la panada cruixent.
Escorre bé sobre paper de cuina i deixa que es refredi breument.
Prepara la carn restant immediatament.
Posa les escalopes Vieneses en plats preescalfats, afegeix els nabius, i decora amb la llimona, el cibulet i flors comestibles.
Serveixi amb amanida de patata i cogombre.
Utilitza la compota de nabius del pot de conserva.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se