Escalopa Vienesa amb Nabius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Escalopa:

  • 4 escalopes de vedella, aproximadament de 150 grams cadascuna, aplanades a poc a poc pel carnisser
  • Sal, pebre, i pebre vermell
  • Aproximadament 3 cullerades de farina
  • Aproximadament 100 grams de pa ratllat
  • 1 a 2 ous
  • 3 cullerades de crema
  • Aproximadament 75 grams de mantega per fregir.

Guarnició:

  • 100 grams de nabius
  • 75 grams de sucre gelificant
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 polsim de sal
  • 1 a 2 llimones orgàniques tallades a la meitat
  • Una mica de cibulet i flors comestibles, a voluntat.

4 racions

Elaboració

Escalopa:

Aplana la carn i assaona al gust.
Posa la farina i el pa ratllat en dos plats fondos.
Bat els ous i la crema en un tercer plat fondo.
En primer lloc, gira la carn a la farina, espolsa l'excés de farina. A continuació, passa per la barreja de crema d'ou i, finalment, empana en el pa ratllat.

Guarnició:

Fes bulli tots els ingredients amb sal i cuina a foc lent durant 2 a 3 minuts, posa en un bol i deixa refredar.
Escalfa la mantega en una paella gran, cuina en porcions a la mantega no massa calenta, de tots dos costats durant 1-2 minuts fins que estigui la panada cruixent.
Escorre bé sobre paper de cuina i deixa que es refredi breument.
Prepara la carn restant immediatament.
Posa les escalopes Vieneses en plats preescalfats, afegeix els nabius, i decora amb la llimona, el cibulet i flors comestibles.
Serveixi amb amanida de patata i cogombre.
Utilitza la compota de nabius del pot de conserva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1280 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: