Escalopa amb farcit de formatge
Ingredients
- 2 ous
- 4 escalopes de porc
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
- 1 remet de julivert
- 1 cullerada de mantega
- 1 tassa de farina
- 100 g de formatge Havarti
4 racions
Elaboració
Bull els ous de 10 a 11 minuts deixa refredar i pela'ls.
Aplana les escalopes ben planes i el màxim de grans, assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a tires una mica amples.
Col·loca sobre 1 costat de cada escalopa, una llesca de formatge, distribueix l'ou tallat a rodanxes, pel damunt, i escampa per sobre el julivert picat.
Doblega l'altre costat sobre l'escalopa i segella amb escuradents.
Calenta la mantega en una paella i fregeix les escalopes, prèviament enfarinades durant uns cinc minuts per cada costat.
Serveix les escalopes amb patates fregides.
Col·loca la carn entre dos fulls de paper de cuina transparent i aixafa amb un cassó amb mànec o una eina de cuina apropiada, perquè quedin prims i ben amples.
Notes
El Havarti és un formatge típic de Dinamarca elaborat amb llet de vaca. Sol tenir un contingut gras que pot oscil·lar entre els 30% o 45% del pes net. Es tracta d'un dels formatges danesos més coneguts fora de les seves fronteres.
Etiquetes:
Escalopa
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c