Macarrons dels Alps (Älpler-Magronen)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Macarrons:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Macarrons:

Bull la llet i la nata.
Condimenta.
Afegeix les patates, cuina durant uns 5 minuts.
Agrega la pastes, i cuina al dente, remenant ocasionalment.

Guarnició:

Fregeix la cansalada en una paella, retira i reserva en un lloc calent.
Fregeix les cebes i els alls en el greix que ha deixat la cansalada.
Barreja els macarrons (Älpler-Magronen) amb el formatge, assaona, i deixa al damunt del foc apagat perquè es desfaci el formatge.
Barreja a la pasta la cansalada, la ceba i una polsada de julivert o el cebollí picat ben fi.
Serveix amb compota de poma.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se