Macarrons dels Alps (Älpler-Magronen)

Ingredients

Macarrons:

  • Prop de 6 dl de llet
  • 2 dl de crema
  • 2 a 3 cullerades de brou de verdures, granulat.
  • Sal i pebre
  • 500 grams de patates ceroses, pelades i tallades a daus
  • 250 grams de pasta, per exemple, macarrons.
  • 150 grams de formatge del Pirineu ratllat
  • Una polsada de nou moscada

Guarnició:

  • 100 grams de béicon tallat a cubs
  • 2 cebes, tallada en anells
  • 2 a 3 grans d'all, tallats a làmines
  • 1 a 2 cullerades de julivert picat, al gust.

4 racions

Elaboració

Macarrons:

Bull la llet i la nata.
Condimenta.
Afegeix les patates, cuina durant uns 5 minuts.
Agrega la pastes, i cuina al dente, remenant ocasionalment.

Guarnició:

Fregeix la cansalada en una paella, retira i reserva en un lloc calent.
Fregeix les cebes i els alls en el greix que ha deixat la cansalada.
Barreja els macarrons (Älpler-Magronen) amb el formatge, assaona, i deixa al damunt del foc apagat perquè es desfaci el formatge.
Barreja a la pasta la cansalada, la ceba i una polsada de julivert o el cebollí picat ben fi.
Serveix amb compota de poma.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1587 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: