Patates fregides cruixents

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bull les patates amb sal i comí.
Refreda amb aigua freda i pela.
Talla les patates bullides en rodanxes de 5 mm de gruix.
Pela les cebes, talla la cansalada i la ceba a daus.
Renta el julivert o el cibulet, asseca i pica.
Escalfa l'oli en una cassola gran, agrega la cansalada, salta i deixa que els cubs de cansalada es tornin vidriosos.
Fregeix les rodanxes de patata fins que estiguin cruixents.
Entre mixt, afegeix els cubs de ceba, la sal i el pebre i gira sovint.
Just abans que les patates fregides siguin realment cruixents, afegeix la farigola i el marduix, així com una mica de mantega per millorar el gust, gira tot de nou amb cura.
Retira la paella del foc, i espolsa pel damunt de les patates, una bona porció de julivert o cibulet picat ben fi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se