Patates fregides cruixents

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • Sal
  • Comí
  • 2 cebes
  • 100 grams de cansalada magra
  • 1 remet de julivert o cibulet
  • 2 cullerades d'oli
  • Pebre
  • ¼ de culleradeta de farigola
  • ¼ de culleradeta de marduix
  • 1/2 cullerada de mantega.

4 racions

Elaboració

Bull les patates amb sal i comí.
Refreda amb aigua freda i pela.
Talla les patates bullides en rodanxes de 5 mm de gruix.
Pela les cebes, talla la cansalada i la ceba a daus.
Renta el julivert o el cibulet, asseca i pica.
Escalfa l'oli en una cassola gran, agrega la cansalada, salta i deixa que els cubs de cansalada es tornin vidriosos.
Fregeix les rodanxes de patata fins que estiguin cruixents.
Entre mixt, afegeix els cubs de ceba, la sal i el pebre i gira sovint.
Just abans que les patates fregides siguin realment cruixents, afegeix la farigola i el marduix, així com una mica de mantega per millorar el gust, gira tot de nou amb cura.
Retira la paella del foc, i espolsa pel damunt de les patates, una bona porció de julivert o cibulet picat ben fi.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

662 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!