Arròs fregit amb verdures, cigrons i brots

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remulla els cigrons durant tota la nit en abundant aigua.
Aboca l'aigua de remull, col·loca els cigrons en aigua dolça i cuina a foc lent durant 60 a 90 minuts (uns 30 minuts en una olla de pressió).
Fregeix les cebes i els alls en una paella recoberta o en un wok amb oli de cacauet calent.
Afegeix el gingebre, la cúrcuma i el xili en pols, i sofregeix durant 2 minuts.
Afegeix i salta els cubs de verdures durant 5 minuts.
Agrega els pèsols, la col xinesa, els brots i els cigrons cuits, i sofregeix durant 3 minuts, afegeix l'arròs i salta bé a foc lent. Afegeix la llet de coco, el vinagre i la salsa de soja, assaona amb sal, pebre i coriandre.
Decora amb plàtans fregits i anacards i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se