Arròs fregit amb verdures, cigrons i brots

Ingredients

  • 5 culleradetes d'oli de cacauet
  • 1 ceba gran picada
  • 1 culleradeta i ½ d'all picat
  • 1 cullerada de gingebre picat
  • ¾ de culleradeta de cúrcuma
  • 1/2 culleradeta de Xili en pols
  • 200 grams de verdures mixtes (pebrot, api, pastanagues, tallat a cubs)
  • 1 grapat de pèsols verds
  • 120 grams de col xinesa, en tires
  • 100 grams de brots de soja
  • 100 grams de cigrons o de soja
  • 250 grams d'arròs integral cuit de gra llarg
  • 6 cullerades de llet de coco
  • 2 cullerades de vinagre de xerès
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • Coriandre fresc picat ben fi.
  • Plàtans a voluntat
  • Anacards a voluntat

4 racions

Elaboració

Remulla els cigrons durant tota la nit en abundant aigua.
Aboca l'aigua de remull, col·loca els cigrons en aigua dolça i cuina a foc lent durant 60 a 90 minuts (uns 30 minuts en una olla de pressió).
Fregeix les cebes i els alls en una paella recoberta o en un wok amb oli de cacauet calent.
Afegeix el gingebre, la cúrcuma i el xili en pols, i sofregeix durant 2 minuts.
Afegeix i salta els cubs de verdures durant 5 minuts.
Agrega els pèsols, la col xinesa, els brots i els cigrons cuits, i sofregeix durant 3 minuts, afegeix l'arròs i salta bé a foc lent. Afegeix la llet de coco, el vinagre i la salsa de soja, assaona amb sal, pebre i coriandre.
Decora amb plàtans fregits i anacards i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

485 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!