Mango i mousse de coco

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament la carn dels mangos i assaboreix amb el suc de llimona.
Bat la crema fins que estigui ben rígida.
Bat amb el batedor, el mato i la crema de coco.
Agrega i barreja la crema batuda.
Condimenta amb el sucre.
Alternativament posa capes de crema de coco i de mango en els gots.
Refreda, com a mínim durant 1 hora.
Serveix adornat amb uns trossets de mango pel damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se