Mango i mousse de coco

Ingredients

  • 2 mangos (madurs)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 200 grams de crema batuda
  • 500 grams de mató
  • 100 grams de crema de coco
  • 40 grams de sucre.

4 racions

Elaboració

Pica finament la carn dels mangos i assaboreix amb el suc de llimona.
Bat la crema fins que estigui ben rígida.
Bat amb el batedor, el mato i la crema de coco.
Agrega i barreja la crema batuda.
Condimenta amb el sucre.
Alternativament posa capes de crema de coco i de mango en els gots.
Refreda, com a mínim durant 1 hora.
Serveix adornat amb uns trossets de mango pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1386 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: