Mango i mousse de coco

Ingredients

  • 2 mangos (madurs)
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 200 grams de crema batuda
  • 500 grams de mató
  • 100 grams de crema de coco
  • 40 grams de sucre.

4 racions

Elaboració

Pica finament la carn dels mangos i assaboreix amb el suc de llimona.
Bat la crema fins que estigui ben rígida.
Bat amb el batedor, el mato i la crema de coco.
Agrega i barreja la crema batuda.
Condimenta amb el sucre.
Alternativament posa capes de crema de coco i de mango en els gots.
Refreda, com a mínim durant 1 hora.
Serveix adornat amb uns trossets de mango pel damunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!