Gulasch de carn picada amb patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament, les cebes i l'all.
Ofega l'all i la ceba amb la cansalada.
Afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet, la carn i fregeix a foc viu durant uns minuts.
Agrega el brou i condimenta amb el sucre i el comí.
Salpebre i cuina a foc lent durant 30 minuts.
Pela les patates i talla a cubs.
Cuina en aigua amb sal.
Barreja les patates amb la carn i serveix de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se