Gulasch de carn picada amb patates

Ingredients

  • 750 grams de patates ceroses
  • 600 ml de brou
  • 1 gra d'all
  • ½ culleradeta de comí
  • 500 grams de carn picada
  • 2 cullerades de pebre vermell
  • 50 grams de cansalada
  • 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 1 culleradeta de sucre
  • 2 cebes

4 racions

Elaboració

Pica finament, les cebes i l'all.
Ofega l'all i la ceba amb la cansalada.
Afegeix el pebre vermell, el puré de tomàquet, la carn i fregeix a foc viu durant uns minuts.
Agrega el brou i condimenta amb el sucre i el comí.
Salpebre i cuina a foc lent durant 30 minuts.
Pela les patates i talla a cubs.
Cuina en aigua amb sal.
Barreja les patates amb la carn i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: