Coca de vidre

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Pincell de cuina per repartir bè l'oli d'oliva per tota la masa.

Elaboració

1. Es treballa la masa de pizza una estona i es divideix en quatre parts iguals.
2. Amb un corró s’estira bé la massa fins que quedi ben fina (com més fina la fem, més cruixent quedarà).
Es farà amb les quatre porcions.
3. Amb un pinzell de cuina repartim una bona capa d’oli d’oliva per tota la superfície.
4. Posarem bastant sucre per sobre de les coques i afegirem uns quants pinyons.
5. Les introduïm al forn ja calent a 180º durant uns 10-15 minuts. Fins que siguin ben daurades.
6. Un cop cuites, les traiem del forn i posem per sobre un bon rajolí d’anís dolç.
7. Es deixen refredar a una reixeta i un cop fredes estan llestes per servir.

20min

Notes

Hem de deixar refredar les coques.Si les servim calentes no estaràn cruixents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se