Cake salat de bacon i olives

Categoria:
Recepta per
Típica de: Canadà → Quebec
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Escalfarem el forn a 200º.
Untarem el motlle estil cake amb oli d'oliva i l'enfarinarem.
En un bol batrem els ous lleugerament, afegirem el vi, l'oli i la mostassa.
Incorporarem la farina, el llevat i la sal.
Un cop que estigui tot remenat hi posarem el bacon, les olives i el formatge ratllat.
Ho emmotllarem i cap al forn durant 45 minuts.
Comprovarem si està cuit amb un escuradents.
Aviso que 45 minuts n'hi ha suficient, perquè s'acaba fent amb l'escalfor.

55min

Notes

Es serveix tallats a dauets.
A qui no lo agradi la mostassa que no es preocupi perquè no es nota gens el gust. Li dona un no se què molt bò.
Proveu-ho és molt saborós.
I la casa fa una oloreta ...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se