Sopa de pastanaga, anís i iogurt

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola gran, posa l'oli i ofega les cebes durant 3 o 4 minuts.
Afegeix la patata i l'anís estrellat.
Continua cuinant durant 3 o 4 minuts i assaona al gust.
Agrega les pastanagues, la mel i el brou de verdures.
Afegeix aigua si cal.
Cuina de 25 a 30 minuts o fins que les pastanagues estiguin cuites.
Treu els 3 trossos d'anís estrellat.
Afegeix el iogurt i tritura el conjunt amb el tur mix.
Corregeix el condiment i, a continuació, serveix amb l'acompanyament que vulguis. (Crostons de pa, o col kale fregida, o un iogurt natural)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se