Sopa de pastanaga, anís i iogurt

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 ceba mitjana picada
  • 1 patata pelada i tallada a cubs
  • 3 Anís estrellat
  • 750 ml de pastanagues pelades i tallades aproximadament, unes 7 pastanagues
  • 1 cullerada de mel
  • 1 L de brou de verdures
  • 100 ml de iogurt

4 racions

Elaboració

En una cassola gran, posa l'oli i ofega les cebes durant 3 o 4 minuts.
Afegeix la patata i l'anís estrellat.
Continua cuinant durant 3 o 4 minuts i assaona al gust.
Agrega les pastanagues, la mel i el brou de verdures.
Afegeix aigua si cal.
Cuina de 25 a 30 minuts o fins que les pastanagues estiguin cuites.
Treu els 3 trossos d'anís estrellat.
Afegeix el iogurt i tritura el conjunt amb el tur mix.
Corregeix el condiment i, a continuació, serveix amb l'acompanyament que vulguis. (Crostons de pa, o col kale fregida, o un iogurt natural)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!