Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentem els pebrots i els carbassons i ho tallem tot molt petit.
Pelem i piquem les cebes ben petites. Obrim el pot de blat de moro.
Ho posem en un bol gran.
Hi tirem els fesols.
Ho amanim al gust amb una mica de sal, pebre i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot per repartir els ingredients.
Es pot servir l'amanida freda o a temperatura ambient.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se