Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro
Categoria:
Tipus de plat: Amanida
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 500 g de fesols de l'ull negre cuits comprats en una tenda de llegums
- 500 g de fesols de Santa Pau cuits comprats en una tenda de llegums
- 1 o 2 pebrots vermell
- 1 o 2 pebrots verd
- 1 o 2 cebes
- 1 o 2 carbassons
- 1 pot de blat de moro
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
Elaboració
Rentem els pebrots i els carbassons i ho tallem tot molt petit.
Pelem i piquem les cebes ben petites. Obrim el pot de blat de moro.
Ho posem en un bol gran.
Hi tirem els fesols.
Ho amanim al gust amb una mica de sal, pebre i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot per repartir els ingredients.
Es pot servir l'amanida freda o a temperatura ambient.
Comparteix aquesta recepta: