Amanida freda de fesols de l'ull negre i Santa Pau amb hortalisses i blat de moro
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 500 g de fesols de l'ull negre cuits comprats en una tenda de llegums
- 500 g de fesols de Santa Pau cuits comprats en una tenda de llegums
- 1 o 2 pebrots vermell
- 1 o 2 pebrots verd
- 1 o 2 cebes
- 1 o 2 carbassons
- 1 pot de blat de moro
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Rentem els pebrots i els carbassons i ho tallem tot molt petit.
Pelem i piquem les cebes ben petites. Obrim el pot de blat de moro.
Ho posem en un bol gran.
Hi tirem els fesols.
Ho amanim al gust amb una mica de sal, pebre i oli d'oliva verge extra
Ho barregem tot per repartir els ingredients.
Es pot servir l'amanida freda o a temperatura ambient.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3415 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.