Carabassons i plàtan amb curri

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer cou l'arròs en aigua bullent, amb sal, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, barreja la crema amb 3 cullerades d'aigua, suc de llimona, sucre, curri en pols, sal i pebre i reserva.
Neteja les cebes fresques, prepara i tallar en anells fins.
Pela els plàtans i talla a rodanxes més aviat gruixudes.
Renta el carabassó, talla i elimina els extrems, talla a rodanxes fines.
Posa oli en una cassola, salta les cebes tendres durant uns 5 minuts.
Afegeix les rodanxes de plàtan i sofregeix bé.
Després condimenta bé amb sal i pebre.
A continuació, agrega les rodanxes de carabassó i barreja amb el preparat de curri.
Cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Mentrestant, posa l'arròs en els plats i afegeix el curri.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se