Carabassons i plàtan amb curri

Ingredients

  • 4 unitats de plàtan
  • 8 cullerades de crema fresca
  • 8 culleradetes de curri en pols
  • 8 cebes tendres
  • 8 cullerades d'oli
  • 4 pessics de pebre
  • 2 tasses d'arròs (de gra llarg)
  • Sal
  • 12 cullerades d'aigua
  • 4 cullerades de suc de llimona
  • 4 carabassons
  • 8 culleradetes de sucre

4 racions

Elaboració

Primer cou l'arròs en aigua bullent, amb sal, durant uns 20 minuts.
Mentrestant, barreja la crema amb 3 cullerades d'aigua, suc de llimona, sucre, curri en pols, sal i pebre i reserva.
Neteja les cebes fresques, prepara i tallar en anells fins.
Pela els plàtans i talla a rodanxes més aviat gruixudes.
Renta el carabassó, talla i elimina els extrems, talla a rodanxes fines.
Posa oli en una cassola, salta les cebes tendres durant uns 5 minuts.
Afegeix les rodanxes de plàtan i sofregeix bé.
Després condimenta bé amb sal i pebre.
A continuació, agrega les rodanxes de carabassó i barreja amb el preparat de curri.
Cuina a foc lent durant uns 3 minuts.
Mentrestant, posa l'arròs en els plats i afegeix el curri.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

428 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!