Cuixes de pollastre farcides amb pesto rosso i parmesà

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Talla les cuixes de pollastre 3 vegades fins a l'os.
Barreja el pesto rosso amb el formatge i omple els talls, fets a les cuixes, salpebra les cuixes de pollastre.
Col·loca en una safata coberta amb paper de forn i goteja amb oli.
Talla les patates a rodanxes d'un cm de gruix, barreja-les amb oli en un bol, sala i col·loca al costat de les cuixes de pollastre.
Enforna i cuina aproximadament 40 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se