Cuixes de pollastre farcides amb pesto rosso i parmesà

Ingredients

  • 2 cuixes de pollastre
  • 2 cullerades de pesto rosso
  • 2 cullerades de parmesà ratllat
  • ½ cullerada de sal
  • Pebre recent molt
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 grams de patates dures
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ½ cullerada de sal

2 racions

Elaboració

Talla les cuixes de pollastre 3 vegades fins a l'os.
Barreja el pesto rosso amb el formatge i omple els talls, fets a les cuixes, salpebra les cuixes de pollastre.
Col·loca en una safata coberta amb paper de forn i goteja amb oli.
Talla les patates a rodanxes d'un cm de gruix, barreja-les amb oli en un bol, sala i col·loca al costat de les cuixes de pollastre.
Enforna i cuina aproximadament 40 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1690 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: