Cuixes de pollastre farcides amb pesto rosso i parmesà

Ingredients

  • 2 cuixes de pollastre
  • 2 cullerades de pesto rosso
  • 2 cullerades de parmesà ratllat
  • ½ cullerada de sal
  • Pebre recent molt
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 400 grams de patates dures
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • ½ cullerada de sal

2 racions

Elaboració

Talla les cuixes de pollastre 3 vegades fins a l'os.
Barreja el pesto rosso amb el formatge i omple els talls, fets a les cuixes, salpebra les cuixes de pollastre.
Col·loca en una safata coberta amb paper de forn i goteja amb oli.
Talla les patates a rodanxes d'un cm de gruix, barreja-les amb oli en un bol, sala i col·loca al costat de les cuixes de pollastre.
Enforna i cuina aproximadament 40 minuts al centre del forn preescalfat a 200 graus.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: