Cassola de carbassó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per a aquest senzill pastís de carabassó, talla els carabassons, una vegada rentats, en rodelles de 2 cm de gruix.
A continuació, salta les rodelles de carabassó en una paella amb oli, per les dues cares, salpebre i deixa de banda unes quantes rodanxes.
Col·loca les rodelles restants de carabassó en una safata ben greixada.
La part inferior de la safata ha de quedar completament coberta amb rodelles de carabassó.
Ara pica la ceba pelada i salteja en una cassola amb oli. Trosseja els tomàquets, sense pell, a trossos petits, i agrega a la cassola, afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Condimenta la salsa de tomàquet amb el gra d'all picat, l'alfàbrega i la sal al gust.
Reparteix la salsa per sobre de les rodelles de carabassó de la safata i per finalitzar, col·loca les rodelles resta'ns per sobre, i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Cou al forn preescalfat a 180 graus (calor superior / inferior) durant uns 25 minuts.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se