Cassola de carbassó

Ingredients

  • 1 pessic d'alfàbrega, picat
  • 200 ml de brou vegetal
  • 100 grams de formatge ratllat
  • 5 grans d'all
  • 5 cullerades d'oli
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 500 grams de tomàquets
  • 1 kg carabassó
  • 2 seves

4 racions

Elaboració

Per a aquest senzill pastís de carabassó, talla els carabassons, una vegada rentats, en rodelles de 2 cm de gruix.
A continuació, salta les rodelles de carabassó en una paella amb oli, per les dues cares, salpebre i deixa de banda unes quantes rodanxes.
Col·loca les rodelles restants de carabassó en una safata ben greixada.
La part inferior de la safata ha de quedar completament coberta amb rodelles de carabassó.
Ara pica la ceba pelada i salteja en una cassola amb oli. Trosseja els tomàquets, sense pell, a trossos petits, i agrega a la cassola, afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Condimenta la salsa de tomàquet amb el gra d'all picat, l'alfàbrega i la sal al gust.
Reparteix la salsa per sobre de les rodelles de carabassó de la safata i per finalitzar, col·loca les rodelles resta'ns per sobre, i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Cou al forn preescalfat a 180 graus (calor superior / inferior) durant uns 25 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3440 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: