Cassola de carbassó

Ingredients

  • 1 pessic d'alfàbrega, picat
  • 200 ml de brou vegetal
  • 100 grams de formatge ratllat
  • 5 grans d'all
  • 5 cullerades d'oli
  • 1 mica de pebre
  • 1 mica de sal
  • 500 grams de tomàquets
  • 1 kg carabassó
  • 2 seves

4 racions

Elaboració

Per a aquest senzill pastís de carabassó, talla els carabassons, una vegada rentats, en rodelles de 2 cm de gruix.
A continuació, salta les rodelles de carabassó en una paella amb oli, per les dues cares, salpebre i deixa de banda unes quantes rodanxes.
Col·loca les rodelles restants de carabassó en una safata ben greixada.
La part inferior de la safata ha de quedar completament coberta amb rodelles de carabassó.
Ara pica la ceba pelada i salteja en una cassola amb oli. Trosseja els tomàquets, sense pell, a trossos petits, i agrega a la cassola, afegeix el brou, tapa i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Condimenta la salsa de tomàquet amb el gra d'all picat, l'alfàbrega i la sal al gust.
Reparteix la salsa per sobre de les rodelles de carabassó de la safata i per finalitzar, col·loca les rodelles resta'ns per sobre, i escampa el formatge ratllat pel damunt.
Cou al forn preescalfat a 180 graus (calor superior / inferior) durant uns 25 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

637 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!