Espaguetis de carabassó
Ingredients
- 1 mica de marduix fresc, picat
- 1 mica de julivert acabat de tallar
- 1 mica de farigola acabada de tallar
- 1 mica d'orenga, fresc
- 1 carabassó gros
- 1 ceba fresca, grossa
- 3 tomàquets madurs, grossos
- 1 pebrot vermell gros
- 200 ml d'aigua de l'aixeta
- ½ pastilla de brou vegetal
- Uns dàtils sense pinyol
- 1 gra d'all
- 1 cullerada d'oli de coco
Utensilis
Tallador en espiral
Elaboració
Per a la salsa de tomàquet, posa l'oli de coco en una cassola i escalfa a escala mitjana.
Pela la ceba i el gra d'all, pica i ofega una mica, en l'oli de coco.
Renta els tomàquets i els pebrots, i talla a daus petits.
Agrega a la cassola del sofregit de ceba i salteja, tot remenant
Afegeix l'aigua juntament amb la meitat de la pastilla de verdures, deixa bulli, tot remenant de tant en tant.
Talla els dàtils a daus petits.
Afegeix els dàtils a la salsa i tritura amb la batedora de mà.
Per als espaguetis de carabassó, renta els carabassons, i no els pelis.
Amb el tallador en espiral, prepara els espaguetis de carabassó.
Els espaguetis de carabassó se serveixen en els plats i es condimenten amb la salsa de tomàquet preparada, després s'empolvora amb l'orenga, el marduix el julivert i la farigola.
Els espaguetis de carabassó també es poden coure uns minuts en aigua salada bullent, si no es vol menjar cru.
Fes servir herbes acabades de pica del teu jardí o d'un mercat orgànic.
També pots fer espaguetis amb, pastanagues, remolatxes, naps o Colinap.
Comparteix aquesta recepta: