Espaguetis de carabassó

Ingredients

  • 1 mica de marduix fresc, picat
  • 1 mica de julivert acabat de tallar
  • 1 mica de farigola acabada de tallar
  • 1 mica d'orenga, fresc
  • 1 carabassó gros
  • 1 ceba fresca, grossa
  • 3 tomàquets madurs, grossos
  • 1 pebrot vermell gros
  • 200 ml d'aigua de l'aixeta
  • ½ pastilla de brou vegetal
  • Uns dàtils sense pinyol
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada d'oli de coco

2 racions

Utensilis

Tallador en espiral

Elaboració

Per a la salsa de tomàquet, posa l'oli de coco en una cassola i escalfa a escala mitjana.
Pela la ceba i el gra d'all, pica i ofega una mica, en l'oli de coco.
Renta els tomàquets i els pebrots, i talla a daus petits.
Agrega a la cassola del sofregit de ceba i salteja, tot remenant
Afegeix l'aigua juntament amb la meitat de la pastilla de verdures, deixa bulli, tot remenant de tant en tant.
Talla els dàtils a daus petits.
Afegeix els dàtils a la salsa i tritura amb la batedora de mà.
Per als espaguetis de carabassó, renta els carabassons, i no els pelis.
Amb el tallador en espiral, prepara els espaguetis de carabassó.
Els espaguetis de carabassó se serveixen en els plats i es condimenten amb la salsa de tomàquet preparada, després s'empolvora amb l'orenga, el marduix el julivert i la farigola.
Els espaguetis de carabassó també es poden coure uns minuts en aigua salada bullent, si no es vol menjar cru.
Fes servir herbes acabades de pica del teu jardí o d'un mercat orgànic.
També pots fer espaguetis amb, pastanagues, remolatxes, naps o Colinap.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2205 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: