Risotto de pebrot amb picatta de carabassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Risotto:
- 1 ceba, finament picada
- 1 gra d'all, finament picat
- 250 g d'arròs per risotto,
- Mantega
- Un litre de brou de verdures
- 150 g de pebrot vermell, tallat a daus d'1 cm x 1 cm
- 150 g de pebrot groc, tallat en daus d'1 cm x 1 cm
- Sal i pebre
- De 2 a 3 cullerades de crema
Picatta:
- 2 ous
- 75 g de formatge ratllat.
- Sal, pebre i pebre vermell
- Una mica de suc de llimona
- 1 cullerada d'herbes picades. Com alfàbrega, farigola, orenga
- 500 g de carabassó, tallat obliquament en rodanxes d'1 cm de gruix
- 3 cullerades de mantega
- Farina
- Alfàbrega per adornar
Elaboració
Per al risotto:
Pica la ceba, l'all, i sofregeix en mantega, quan comenci a prendre color afegeix l’arròs.
Afegeix el brou a poc a poc, quan lagí absorbit, agrega el brou restant.
Cuina a foc lent durant 10 minuts.
Inclou en el risotto els pebrots i cuina a foc lent 10 minuts més, remenant sovint.
Assaona, si fos necessari i refina amb la crema.
Per a la Piccata:
Bat amb una forquilla, l’ou, el formatge, les espècies, el suc de llimona i les herbes.
Passa el carabassó per farina, espolsa, i després passa-les per la barreja d'ou.
Escalfa la mantega a foc mitjà i fregeix el carabassó, pels dos costats, durant uns 5 minuts o fins que estiguin daurats.
Serveix el risotto i la piccata en els plats i guarneix amb l’alfàbrega.

Etiquetes:
Carabassó Pebrots Risotto
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2070 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c