Risotto de pebrot amb picatta de carabassó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Risotto:

  • 1 ceba, finament picada
  • 1 gra d'all, finament picat
  • 250 g d'arròs per risotto,
  • Mantega
  • Un litre de brou de verdures
  • 150 g de pebrot vermell, tallat a daus d'1 cm x 1 cm
  • 150 g de pebrot groc, tallat en daus d'1 cm x 1 cm
  • Sal i pebre
  • De 2 a 3 cullerades de crema

Picatta:

  • 2 ous
  • 75 g de formatge ratllat.
  • Sal, pebre i pebre vermell
  • Una mica de suc de llimona
  • 1 cullerada d'herbes picades. Com alfàbrega, farigola, orenga
  • 500 g de carabassó, tallat obliquament en rodanxes d'1 cm de gruix
  • 3 cullerades de mantega
  • Farina
  • Alfàbrega per adornar

Elaboració

Per al risotto:

Pica la ceba, l'all, i sofregeix en mantega, quan comenci a prendre color afegeix l’arròs.
Afegeix el brou a poc a poc, quan lagí absorbit, agrega el brou restant.
Cuina a foc lent durant 10 minuts.
Inclou en el risotto els pebrots i cuina a foc lent 10 minuts més, remenant sovint.
Assaona, si fos necessari i refina amb la crema.

Per a la Piccata:

Bat amb una forquilla, l’ou, el formatge, les espècies, el suc de llimona i les herbes.
Passa el carabassó per farina, espolsa, i després passa-les per la barreja d'ou.
Escalfa la mantega a foc mitjà i fregeix el carabassó, pels dos costats, durant uns 5 minuts o fins que estiguin daurats.
Serveix el risotto i la piccata en els plats i guarneix amb l’alfàbrega.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!