Compota de cirera amb crema de xocolata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Compota de la cirera:

Crema de xocolata:

Guarnició:

4 racions

Elaboració

Porta les cireres, suc de taronja i llimona, kitsch, sucre, sucre de vainilla i canyella a ebullició, i cuina a foc lent durant uns 3 a 5 minuts
Bat la xocolata i la nata fins que espongin.
Reparteix la compota de cireres i el suc en gots, agrega la crema de xocolata, i decora amb la xocolata blanca i els festucs.
Si t'agrada, a sobre de tot, pots posar uns crostons rostits amb mantega i una mica de sucre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se